دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۲۵۰۸
به همت دانشگاه امیرکبیر؛

دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی برگزار می‌شود

از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی در ۲۳ آبان ماه برگزار می‌شود.
دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

در این رویداد ضمن ارائه ایده‌های منتخب در حوزه خوراک و نوشیدنی، نشستی با عنوان "بررسی چالش‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های پیش روی صنعت خوراک و نوشیدنی"، با حضور صنعتگران فعال در این حوزه و نمایندگانی از نهاد‌های مسئول برگزار خواهد شد.

ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر یک زیست بوم دانش بنیان است که همواره به دنبال شناسایی ایده‌های برتر و برقراری تعامل میان دانشگاه و صنعت بوده است. ایده بازار خوراک و نوشیدنی با هدف شناسایی ایده‌ها و ایده پردازان برتر در حوزه خوراکی و نوشیدنی و هدایت ایده‌های برگزیده به سوی سرمایه گذاران برگزار خواهد شد.

زمان برگزاری این رویداد روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار